DEMOCRAȚIE ÎN RM? NU, N-AM AUZIT!

Afirmasem la începutul campaniei că pedeul a inițiat aceste alegeri ca să testeze noul sistem de vot (furt) electoral. Și ca să ne testeze pe noi de minte, mai adaug acum, după cele ne-întâmplate aseară.

Banditul a confirmat încă o dată că nu poate guverna decât banditește!

El n-a putut câștiga onest alegerile din 2014, de aceea și-a neutralizat adversarii politici, a cumpărat deputații gata validați și a început dezmățul hoției pe față. Când a înțeles că ar fi bine să dețină puterea și la nivel local, a cumpărat, tot așa, la pachet, primari și consilierii locali și raionali. Unde nu reușea cu banul punea pe rol justiția (dosarele).

Aseară Plahotniuc a confirmat, a câta oară, că nu este om politic! E un bandit ordinar care nu înțelege că democrație înseamnă alegeri! De asta nici n-a participat în cursa electorală pentru Chișinău și Bălți! El nu poate concura onest! El poate doar să acapareze banditește, să anuleze mafiotic, să șantajeze sfidător!

Decizia de aseară a instanței de judecată a compromis noțiunile de campanie electorală, candidat, alegători, vot, mandat, etc!

Prin decizia de aseară s-au anulat nu doar alegerile de la Chișinău, s-a anulat definitiv și irevocabil democrația în RîMî.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s